Eerste foto's voor griezelige Bambi-slasher 'Bampire'

Eerste foto's voor griezelige Bambi-slasher 'Bampire'

De film is de zoveelste horror-adaptatie van een geliefd personage.

We leven in een tijd waarin er veel horrorfilms uitkomen van geliefde personages uit kinderfilms. Vorig jaar gooide Winnie the Pooh: Blood and Honey grote ogen, eerder dit jaar kregen we een trailer voor een Mickey Mouse-horrorfilm, en nu is Bambi aan de beurt.

Er zijn zelfs twee verschillende Bambi-horrorfilms in de maak. De eerste is Bambi: The Reckoning, en wordt gemaakt door de producenten van Blood and Honey. De tweede komt van regisseur Taylor Morden en heeft Bambi als een vampier: Bampire. Daar hebben we nu de eerste foto's van.

Bambi met hoektanden
De foto's tonen nog niet Bambi zelf, maar zijn wel griezelig te noemen. We zien de verschillende personages die ongetwijfeld als slachtoffers van Bambi zullen dienen in de film. Bekijk de afbeeldingen hier.

Bampire werd mogelijk gemaakt door een crowdfunding-campaign op Indiegogo. De film combineert live-actionbeelden met animatie, stop-motion en praktische effecten. "Bampire is een wilde rit van een project! Zoiets heb je nog nooit gezien!" aldus Morden.

Cast en crew
De film werd geschreven door Zoë Wassman. De cast bestaat onder andere uit Diane Franklin, Greg Sestero, Jeff Brosy, Katie Gibbons, en Lloyd Kaufman. Die laatste is een low budget horror-icoon met bijvoorbeeld The Toxic Avenger (1985) in zijn repertoire.



NieuwsFilm

meest populair