3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van topper met Michael Keaton tot een goede psychologische thriller van Netflix: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, e.a. | Te zien op: Disney+
De gevallen Hollywoodster Riggan Thomson - ooit wereldberoemd als de gevleugelde superheld Birdman - hoopt met een nieuw theaterproject op Broadway een ultieme comeback te maken en zijn leven weer op te pakken. De vergeten acteur kwijnt echter steeds verder weg in zijn depressie en persoonlijke problemen. En tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens achternagezeten door zijn vroegere alter-ego.



Sound of Metal (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a. | Te zien op: Prime Video
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.



The Devil All the Time (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a. | Te zien op: Netflix
Arvin Russell, de zoon van een oorlogsveteraan, is grootgebracht op het afgelegen platteland. Hij is een jongeman van goede wil, maar wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.



NieuwsFilm

meest populair