'Constantine 2'; Wie er nog meer verwachten terug te keren naast Keanu Reeves

'Constantine 2'; Wie er nog meer verwachten terug te keren naast Keanu Reeves

Tilda Swinton denkt niet dat er voor haar Gabriel een kans in zit...

Demonenjager John Constantine heeft een unieke positie gehad in films en televisie, waarbij het DC/Vertigo-personage door de jaren heen in een aantal verschillende aanpassingen is verschenen.

Een van de meest besproken verfilmingen is Constantine (2005) waarin de geliefde acteur Keanu Reeves de hoofdrol speelde in een losse bewerking en de afgelopen jaren is er gesproken over een mogelijk vervolg.

Constantine wordt Gabriel?
Voor zover bekend zou Reeves zijn rol hernemen, evenals Peter Stormare als Lucifer en Francis Lawrence op de regiestoel. Over medewerking van andere namen zoals Rachel Weisz of Tilda Swinton is niets bekend.

Swinton heeft in een interview met 'Inverse' hierop gereageerd en heeft weinig hoop: "Het spijt me, ik weet nog niets, behalve dat het gebeurt. Tenzij ze me heel laat bellen, denk ik niet dat Gabriel haar vleugels zal laten wapperen. Ik heb wel gehoord dat Keanu die rol nu gaat spelen".

Eigen wereld
Hoewel het project binnen zijn eigen canon bestaat, los van het DC-universum, zou DC's 'Elseworlds'-branding het gemakkelijk mogelijk maken om naast andere op zichzelf staande projecten te bestaan, zoals Joker: Folie a Deux en The Batman - Part II. We gaan het snel zien.



NieuwsFilm

meest populair