De nieuwe 'Alien'-film 'Alien: Romulus' wordt een "heel, heel, heel andere" film in de reeks

De nieuwe 'Alien'-film 'Alien: Romulus' wordt een "heel, heel, heel andere" film in de reeks

Volgens David Jonsson wordt dit anders dan verwacht maar wel ook fantastisch.

We weten nu al een tijdje dat er een nieuwe Alien-film aankomt, genaamd Alien: Romulus. Heel erg veel is hier echter nog niet over bekend, maar nu deelt een van de acteurs van de blockbuster, David Jonsson, nieuwe informatie.

Menig filmfanaat is bekend met de geliefde Alien-franchise. Regisseur Ridley Scott bracht het eerste legendarische deel uit in 1979. Sindsdien volgden de nodige sequels, maar volgens Jonsson wordt Romulus iets heel anders dan wat we gewend zijn.

Interview
Tijdens een recent gesprek laat de acteur, eveneens bekend van de Murder Is Easy-serie, zich erover uit: "Ik kan er helaas nog niet heel veel over zeggen, alleen dat dit heel, maar dan ook echt héél anders is dan de voorgaande films".

"'Alien' kwam eigenlijk voor mijn tijd uit, maar ik ben mij bewust van de diepgang en impact van deze film. Wij hebben er echter een hele gave draai aan weten te geven. Ik denk dat dit er fantastisch uit zal komen te zien en dat jullie een verrassing staat te wachten".

Team
Zo vervolgt Jonsson: "Regisseur Fede Álvarez is geweldig en Ridley Scott trad op als producent. Het was geweldig om met deze giganten te mogen samenwerken. Ook heb ik genoten van Cailee Spaeny. Zij is een briljante actrice. Het was een super mooie ervaring en ik kan niet wachten om het met de wereld te delen".


Er doet een gerucht de ronde dat Spaeny in de huid zal kruipen van Amanda Ripley, de dochter van Sigourney Weavers Ellen Ripley. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair