Jason Momoa leest behoorlijk gênante tweets op: Vrouwen kunnen er ook wat van

Jason Momoa leest behoorlijk gênante tweets op: Vrouwen kunnen er ook wat van

Jason Momoa leest ongemakkelijk geile tweets voor in Buzzfeed-video die ingaan op zijn sexy imago.

Door zijn rol in de serie Game of Thrones werd Jason Momoa wereldwijd tot een lekker ding gebombardeerd. Na de film Aquaman was er helemaal geen houden meer aan zijn populariteit.

Toch is de 44-jarige ster nog steeds niet gewend aan zijn sexy imago. In de onderstaande YouTube-video van BuzzFeed Celeb leest hij zichtbaar ongemakkelijk een aantal behoorlijk gênante tweets op.

Geile opmerkingen oplezen
Zo leest hij: "Jason Momoa zou een Oscar moeten winnen omdat hij me geil maakt." Ook ziet hij: "Ik zou me van een trap af gooien en met een tijger vechten om de schubben van de buikspieren van Jason Momoa af te mogen likken."

Hij moet lachen als hij opleest: "Ik wil Jason Momoa nooit schoon zien. Ik wil hem zien grommen in een berenvel en sterk ruiken naar feromonen." En hij zucht bij: "Mijn dag wordt er niet slechter van als ik de blote kont van Jason Momoa zie."

Mannen weten het niet
De thirst-tweets gaan maar door en door. Het moge duidelijk zijn dat vrouwen op social media er ook behoorlijk wat van kunnen - en mannen op hun beurt niet helemaal weten hoe ze moeten reageren op geile opmerkingen.



NieuwsFilm

meest populair