Natalie Portman vindt het afschuwelijk dat haar scheiding zo publiekelijk besproken wordt

Natalie Portman vindt het afschuwelijk dat haar scheiding zo publiekelijk besproken wordt

Natalie Portman draagt geen trouwring meer na huwelijksproblemen en werkt nu aan animatiefilm voor kinderen.

Natalie Portman draagt haar trouwring niet meer, nadat haar man Benjamin Millepied haar ontrouw bleek te zijn. De actrice uit Thor: Love and Thunder was geschokt en gekwetst en probeert nu te wennen aan de nieuwe situatie: gescheiden leven met twee jonge kinderen.

Als haar hier in dit recente interview van Vanity Fair wordt gevraagd hoe het is als mensen zo publiekelijk schrijven over haar huwelijk en haar privéleven zegt ze: "Het is afschuwelijk en ik wil daar niet aan bijdragen."

Moeilijk dubbelleven
Ze zegt over haar privéleven: "Ik schermde me al vanaf het begin af met het gebruik van een artiestennaam en mijn echte naam. Nu ik een gezin heb, zijn die twee identiteiten niet handig maar toch onderdeel van mij. Het publieke heb ik de hele dag door."

Door haar kinderen kiest ze steeds meer werk dat zij ook kunnen zien. Ze werkt nu aan een animatiefilm van Roald Dahl, genaamd The Twits. Ze zegt: "Mijn kinderen kunnen animatie keer op keer zien. Animatie heeft sowieso enorme impact op kinderen."

Op bucket list
Werken aan een animatiefilm stond al een tijd op haar bucket list. Die ervaring kan ze nu dus mooi afvinken. In de onderstaande YouTube-video van Vanity Fair vertelt zij meer over haar werk.



NieuwsFilm

meest populair