Salma Hayek is trots op haar knappe stiefdochter en dat betaalt zich terug

Salma Hayek is trots op haar knappe stiefdochter en dat betaalt zich terug

Salma Hayek feliciteert haar stiefdochter Mathilde op Instagram met haar 23ste verjaardag.

Salma Hayek heeft een groot hart. De sprankelende ster uit The Hitman's Wife's Bodyguard gunt elk mens het licht. Op haar beurt wint zij zo een aantal harten van collega's, familie, fans - en stiefkinderen terug.

Op haar Instagram feliciteert de 57-jarige actrice haar stiefdochter Mathilde met haar 23ste verjaardag. Ze schrijft hieronder: "Van harte gefeliciteerd Tildie. We houden van je en zijn trots op de vrouw die je bent geworden."

Rijke zakenman
De 57-jarige Salma heeft dochter Valentine met haar man, Francois Henri Pinault. Hij is een van de rijkste mensen ter wereld met een portefeuille vol luxe designermerken. In zijn familie zit meer dan 30 miljard Amerikaanse dollar. Uit zijn eerdere relaties heeft hij twee zonen en een dochter, Mathilde.

Mathilde profiteert van haar familie en is een succesvol model en ruiter. Ze studeert in Frankrijk en vertelde hier in een interview met Paris Match: "Salma houdt mij kalm. Ze leert me prioriteiten stellen. Ik ben vaak bij haar op filmsets. Ik zie hoe ze haar agenda beheert en hoe ze haar teksten 's nachts leert. Ze begeleidt me pragmatisch langs elk obstakel."

Rijke actrice
Salma Hayek komt overigens zelf uit een rijke Mexicaanse familie en heeft zelf ook veel geld door haar succesvolle filmcarrière en modellenwerk. Haar eigen vermogen wordt geschat op een slordige 200 miljoen Amerikaanse dollar.



NieuwsFilm

meest populair