Dakota Johnson ontvlucht slechte reviews van 'Madame Web' met strandvakantie

Dakota Johnson ontvlucht slechte reviews van 'Madame Web' met strandvakantie

Dakota Johnson heeft vakantie in Mexico na slechte recensies voor "Madame Web", maar ziet er geweldig uit.

Madame Web is net te zien in de bioscopen, maar de slechte recensies stromen binnen. Recensenten wijten het niet aan het acteerwerk, maar Dakota Johnson is er klaar mee.

Ze wordt met haar vriend Chris Martin gespot aan het strand in Mexico. De foto's hier in het artikel van Daily Mail laten zien dat ze genieten van de rust. En bovenal ziet Dakota er spectaculair goed uit in een wit badpak.

Onthaasten op vakantie
De 34-jarige ster wordt gefotografeerd terwijl ze samen met de beroemde zanger het water inloopt en over het strand wandelt. Dakota vertelde eerder bij de promotietour dat ze genoot van het zijn van een Marvel-held - juist omdat Madame Web zo anders is dan doorsnee.

Intussen weet Sony dat hun nieuwe suspense thriller het slechtste openingsweekend had van alle Spider-Man films ooit. En dat terwijl ze een nieuwe reeks films wilden beginnen met Dakota. Dat idee zal waarschijnlijk even geparkeerd worden.

Adembenemende première
In de onderstaande video van Daily Mail valt meer te zien over de vakantie van Dakota en de première van de film. De doorzichtige japon van Dakota - geïnspireerd op een spinnenweb - is in elk geval adembenemend.



NieuwsFilm

meest populair