Is het huwelijk van Cate Blanchett voorbij? Trouwring blijft af en huis staat te koop

Is het huwelijk van Cate Blanchett voorbij? Trouwring blijft af en huis staat te koop

Is Cate Blanchett nog getrouwd of niet? Paparazzi weten het niet, gezien afwezigheid van trouwring en de verkoop van hun huis in Melbourne.

Paparazzi weten niet meer hoe het met Cate Blanchett staat. Is haar huwelijk voorbij of niet? Het lijkt een simpele vraag om te stellen, maar het is zo'n persoonlijke dat interviewers die nog niet hebben durven stellen.

De 54-jarige ster uit Tár, Thor: Ragnarok en Lord of the Rings wordt al maanden niet met haar echtgenoot gezien. En dat terwijl zij al sinds 1997 getrouwd is met de 58-jarige toneelschrijver Andrew Upton en beiden normaal gesproken samen naar events gaan. Maar daar Cate en Andrew erg gesteld zijn op hun privacy wordt het alleen bij waarneming gelaten.

Niet aanwezig
Afgelopen weekend vergezelde Andrew haar niet bij de Britse BAFTA-awards. Opvallend genoeg droeg Cate haar trouwring niet. Die had ze vervangen door een andere ring die bij haar galajurk van Louis Vuitton paste. Volgens het artikel hier bij Daily Mail wordt die ring al langer niet meer gedragen.

Bovendien heeft de Australische actrice een huis in Melbourne te koop gezet. Dat zegt niet alles, want het echtpaar heeft meer huizen in bezit in Australië en Groot-Brittannië. Ze hebben vier kinderen en wonen de laatste jaren in Groot-Brittannië. Het kan dus een normale verkoop zijn die niets te maken heeft met een echtscheiding.

Misschien single
Toch weten vrienden nabij het stel niet meer waar ze aan toe zijn. Een bron meldde dat het gemis aan een trouwring bij Cate alarmbellen af doet gaan. Maar meer weten ze nu ook even niet. Wel of niet single: Prachtig is Cate Blanchett wel in de onderstaande YouTube-video als ze de BAFTA-award voor beste acteur mag overhandigen aan Cillian Murphy.



NieuwsFilm

meest populair