Laatste seizoen 'Stranger Things' brengt hoog salaris voor Winona Ryder en Millie Bobby Brown

Laatste seizoen 'Stranger Things' brengt hoog salaris voor Winona Ryder en Millie Bobby Brown

Stranger Things seizoen 5 begint met opnames, wat leidt tot flinke salarisstijging voor de cast.

Goed nieuws voor een hoop fans: De filmopnamen van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things gaan van start. Netflix zette zelf het onderstaand bericht op Twitter (X).

Het enorme succes van de Netflix-serie heeft daarmee direct invloed op de salarissen van de cast. Zo is Millie Bobby Brown degene die het meest is gaan verdienen, al is niet bekend hoe hoog dat bedrag is. De 20-jarige actrice heeft namelijk een andere Netflix-deal. Zij leverde onder dat contract ook de Enola Holmes-films.

Laatste seizoen start
Bekend is wel dat Winona Ryder (48) uit Beetlejuice en David Harbour (52) uit We Have a Ghost op een gedeelde tweede plek staan. Ze krijgen elk 9,5 miljoen Amerikaanse dollar voor het laatste seizoen. Dat is een flinke stijging in vermogen, daar zij elk 2,8 miljoen kregen voor het derde seizoen.

De andere sterren krijgen minder betaald voor de laatste delen, maar hebben ook een salarisstijging gekregen. Van Caleb McLaughlin, Gaten Matazarro, Noah Schnapp, Sadie Sink en Finn Wolfhard is bekend dat zij elk 7 miljoen gaan verdienen.

Flinke salarisstijging
De anderen verdienen minder, zoals hier in het artikel van Business Insider te lezen valt. In het onderstaande Twitter-bericht schrijft Netflix: "Dit is een code rood. De productie van het vijfde seizoen van Stranger Things is officieel van start gegaan."



NieuwsFilm

meest populair