De mooie vrouw van Jamie Dornan is stiekem best bekend in filmland

De mooie vrouw van Jamie Dornan is stiekem best bekend in filmland

Jamie Dornan trouwde met actrice en componist Amelia Warner en wist voor hun ontmoeting al dat zij de ware was.

Sinds 2013 is Jamie Dornan getrouwd met Amelia Warner. De acteur uit Fifty Shades of Grey wist al voordat hij de actrice uit The Seeker: The Dark is Rising and Gone ontmoette, dat zij de ware was.

Hij vertelde hieronder in de YouTube-video van The Late Late Show with James Corden: "Ze was een actrice en ik kende haar dus al voordat ik haar ontmoette. Ik vond haar al erg leuk. Toen ik hoorde dat ze in de buurt was - en single, liet ik alles vallen en holde ik naar dat feest toe."

Meteen die klik
Hij vervolgde met: "Ik vond haar op een bordes. We konden het meteen goed vinden met elkaar en praatten de hele avond. Twee jaar later deed ik mijn huwelijksaanzoek ook daar."

De Britse Amelia komt uit een familie vol acteurs. Ze trad op in het theater en was te zien in televisie- en filmproducties. Tegenwoordig is ze componist en wint daar ook prijzen mee, zoals voor de film Mary Shelley. Amelia is ook muzikant en brengt eigen muziek uit.

Alles is privé
Ze hebben drie dochters en houden hen afgeschermd van de pers. Ook houden ze hun relatie zoveel mogelijk privé. Des te mooier zijn hun foto's samen hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair