Marvel-ster Sebastian Stan pakt journalist aan die zijn collega-acteur een "beest" noemt

Marvel-ster Sebastian Stan pakt journalist aan die zijn collega-acteur een "beest" noemt

De acteur laat weten dat dit niet kan maar blijft heel respectvol en professionnel.

Sebastian Stan, voornamelijk bekend van het MCU, speelt een van de hoofdrollen in A Different Man. Een van zijn collega's in deze film lijdt aan een bijzondere ziekte, dus toen deze man een beest werd genoemd liet Stan weten dat dit niet door de beugel kan.

Naast Stan is Adam Pearson in de film te zien, die lijdt aan een huidaandoening genaamd neurofibromatosis, waardoor niet-kwaadaardige tumoren groeien op zenuwweefsel. De twee mannen waren aanwezig tijdens het Berlin Film Festival, waar hen de volgende vraag werd gesteld.

'Beest'
Zo vroeg een jonge journalist: "Wat denk je dat er gebeurt na de transformatie van dit zogenaamde beest, zoals ze hem noemen, naar de perfecte man?". Stans reactie was als volgt: "Ik moet je even vragen iets beter op te letten met de woorden die je gebruikt".

"Ik denk dat het namelijk iets complexer is dan dat. Ik weet dat er een taalbarrière is, maar ik zou het woord 'beest' hier niet gebruiken". Stan werd geprezen voor zijn reactie, voornamelijk omdat de acteur de journalist rustig en begrijpelijk corrigeert.

Filmpje
Het is namelijk te merken dat de journalist niet Engels is en daarom wat moeite heeft met de vraag correct te formuleren, maar Stan laat hem uitpraten en reageert vervolgens uitgebreid. Bekijk hieronder zijn reactie.



NieuwsFilm

meest populair