'Dune: Part Two'-ster boekt grote rollen in nieuwe films van Aronofsky (Black Swan) en Ari Aster (Midsommar)

'Dune: Part Two'-ster boekt grote rollen in nieuwe films van Aronofsky (Black Swan) en Ari Aster (Midsommar)

Het zijn goede tijden voor Austin Butler, die dit jaar niet alleen in Dune: Part Two, maar ook in Masters of the Air en The Bikeriders is te zien.

Austin Butler, die we kennen van films als Elvis en Dune: Part Two, heeft zijn naam verbonden aan de nieuwe projecten van twee grote regisseurs.

Volgens The Insneider zal Butler de hoofdrol spelen in een nieuwe, vooralsnog titelloze, thriller van Darren Aronofsky, de regisseur van films als Black Swan en The Whale.

Mysterieuze thriller
Sony Pictures zou hoofdkandidaat zijn om het project te bemachtigen. Het project zou overigens niet de geplande Elon Musk-biopic van A24 betreffen, maar ook niet de mysterieuze film Emperor die Aronofsky eind vorig jaar aankondigde.

Daarnaast zou het jonge talent in gesprek zijn voor een kleinere rol in de film Eddington van regisseur Ari Aster (Midsommar, Hereditary).

A24 voorzichtig
Het floppen van Asters Beau if Afraid zou betekenen dat A24 een stukje voorzichtiger is met dit project en de film pas maakt als de cast een bepaalde status heeft.



Butler zien we momenteel ook in Apple TV+-miniserie Masters of the Air. Later dit jaar zien we hem ook in The Bikeriders.

Eerst nog Dune 2
Dune: Part Two draait vanaf 28 februari in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair