'Pirates of the Caribbean'-regisseur gaat een nieuwe film maken

'Pirates of the Caribbean'-regisseur gaat een nieuwe film maken

We hoorden de laatste jaren maar weinig van Gore Verbinski, maar daar komt nu verandering in.

Gore Verbinski, Oscarwinnaar en regisseur van de eerste drie film=https://www.filmtotaal.nl/film/7588]Pirates of the Caribbean[/film]-films, heeft bekendgemaakt wat zijn volgende film wordt.

In de film Good Luck, Have Fun, Don't Die zullen de hoofdrollen gespeeld worden door Oscarwinnaar Sam Rockwell, Zazie Beetz, Juno Temple, Michael Peña en Haley Lu Richardson.

Uniek verhaal
Matthew Robinson (Love and Monsters) schreef het script van de productie van Constantin Films. Rockwell speelt een man uit de toekomst die binnenwalst tijdens een etentje in het hedendaagse Los Angeles.

Rockwells personage moet een exacte combinatie van eters samenstellen om hem te vergezellen tijdens een missie om een op hol geslagen kunstmatige intelligentie tegen te houden.

Zuid-Afrika als locatie
Er worden de komende tijd nog meer castleden aangekondigd. De opnames beginnen later dit jaar in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.



Producenten van de film zijn Verbinski, Denise Chamian, Robert Kulzer, Erwin Stoff en Oly Obst.

Welkom terug Gore!
Dit is overigens de eerste film van Verbinski sinds A Cure For Wellness uit 2016. De regisseur maakte eerder ook films als The Ring, Rango, The Mexican en The Lone Ranger.

Het is nog onduidelijk wanneer Good Luck, Have Fun, Don't Die moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair