Lupita Nyong'o en Chloe Grace Moretz gaan de ring in in keiharde 'Strawweight'

Lupita Nyong'o en Chloe Grace Moretz gaan de ring in in keiharde 'Strawweight'

De actrices zullen het tegen elkaar opnemen in de octagon.

Een goede vechtfilm kan zeker de moeite waard zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan de geliefde Rocky-franchise, maar ook aan andere pareltjes zoals The Fighter en Warrior. Nu gaan Lupita Nyong'o en Chloe Grace Moretz de ring in.

Misschien komen deze namen je wel bekend voor. Nynong'o werd wereldberoemd nadat ze een Oscar won voor haar glansrol in 12 Years a Slave. Hierna had ze de rollen voor het oprapen en wist ze wederom hoge ogen te gooien in o.a. Black Panther.

UFC
Moretz werd op jonge leeftijd al bekend toen ze was te zien als Hit-Girl in de Kick-Ass-films. Hierin knokt ze erop los en dat zal niet anders zijn in deze film, genaamd Strawweight. Beide actrices zullen in de huid kruipen van vechters die elkaar treffen in de octagon.

Moretz speelt een jonge vrouw, die een grote verandering in haar leven doormaakt en haar passie voor UFC ontdekt, terwijl Nyong'o een voormalige UFC-kampioen neerzet, die nog een keer wil laten zien dat ze bij de allerbeste UFC-atleten hoort door een grote comeback te maken. Slechts een van de dames zal hun wens kunnen laten uitkomen, aangezien ze het tegen elkaar zullen moeten opnemen.

Nog even wachten
Strawweight is het regiedebuut van James M. Johnston, die al eerder meewerkte aan sterk onthaalde films als The Green Knight en The Old Man and the Gun. Er nog geen releasedatum voor de film bekend, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair