Netflix gaat nog eens acht films maken met regisseur Tyler Perry

Netflix gaat nog eens acht films maken met regisseur Tyler Perry

"Het is maar welk personage er verschijnt. Of ik het interessant vind, en daar valt iets over te zeggen, we moeten dat doorzetten."

In een gesprek met Movieweb onthulde acteur en regisseur Tyler Perry dat hij momenteel "nog acht films" op de planning heeft ??staan voor Netflix.

Momenteel is de regisseur voor Netflix bezig met het oorlogsdrama Six Triple Eight en is hij druk met de dertiende film van de Madea-franchise.

Het volgende verhaal
"Ik heb er nog acht films meer te maken. Dus ik weet niet wat ik ga doen, welk verhaal ik hierna ga vertellen."

"Het is maar welk personage er verschijnt. Of ik het interessant vind, en daar valt iets over te zeggen, we moeten dat doorzetten," aldus Perry.

Personages komen praten
De regisseur vertelt hoe die overige acht films vorm krijgen achter de schermen: "Ik krijg personages in mijn hoofd. Ze komen opdagen en willen praten, en ze willen dingen zeggen, en ik schrijf het op."



"Soms sta ik 's ochtends op en is er iemand aan het praten. Ik ben alleen maar aan het schrijven en ik weet nooit echt waar het heen gaat. De manier waarop het verhaal komt, is de manier waarop ik het vertel en dat is het eindproduct."

NieuwsFilm

meest populair