Bekijk de gloednieuwe foto's van Joaquin Phoenix en Lady Gaga in 'Joker: Folie à Deux'

Bekijk de gloednieuwe foto's van Joaquin Phoenix en Lady Gaga in 'Joker: Folie à Deux'

Todd Phillips deelt nieuwe kiekjes op zijn Instagram-pagina en krijgt behoorlijk veel likes.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Joker: Folie à Deux. We zullen namelijk nog even moeten wachten op de eerste beelden (meer daarover lees je hier) maar nu worden we wel getrakteerd op nieuwe kiekjes van de hoofdrolspelers.

Heath Ledger zette natuurlijk een weergaloze en misschien wel de beste Joker aller tijden neer in The Dark Knight. De acteur ontving hier dan ook een Oscar voor. Jared Leto's 'Crown Prince of Crime' werd helaas heel wat minder goed onthaald, maar Joaquin Phoenix toonde aan hoe het wel moet.

Joker
In het origineel wist de acteur hoge ogen te gooien in Joker. Ook hij won hiervoor een van de felbegeerde gouden beeldjes. Het origineel werd dan ook goed onthaald en later dit jaar kunnen we genieten van het vervolg, Joker: Folie à Deux.

Hierin loopt Joker Harley Quinn tegen het lijf, die deze keer gespeeld zal worden door Lady Gaga (A Star is Born en House of Gucci). Hoewel we nog niet veel van haar hebben gezien, geven de onderstaande afbeeldingen een betere indruk van wat we kunnen verwachten.

Kiekjes
Het gaat hier om drie foto's, waarin Joker en Harley Quinn goed op te zien zijn. Op sociale media zijn filmfanaten dol op de kiekjes, die voor Valentijnsdag online werden gezet. Oordeel hieronder zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair