Het ouderwetse, opwindende, verliefde gevoel: Ian Mckellen over wachten op liefdesbrieven

Het ouderwetse, opwindende, verliefde gevoel: Ian Mckellen over wachten op liefdesbrieven

Ian McKellen vertelt over zijn eerste liefde en hoe hij vorig jaar na 75 jaar weer contact had met haar.

Sir Ian McKellen lijkt net als zijn personage Gandalf uit The Lord of the Rings-films het eeuwige leven te hebben. De 84-jarige acteur vertelde laatst vol binnenpretjes hoe het is om als kind op een brief van je geliefde te moeten.

In The Graham Norton Show vertelde Ian McKellen over zijn eerste liefde. Hij moet toen 8 0f 9 jaar zijn geweest. Hij zei: "We waren op vakantie in Wales. In dat gasthuis was een lief meisje genaamd Wendy."

Eerste liefde
Ian McKellen vertelde: "We waren gek op elkaar en liepen hand in hand enzo. Toen we na een week vertrokken, realiseerde ik me dat dit liefde was. Ik schreef haar een brief en ik kreeg gelukkig een brief terug. We startten daarop met een correspondentie."

Hij vervolgde met: "De mensen hier hebben geen idee hoe opwindend het is om te wachten op een brief van degene van wie je houdt. Tegenwoordig zit je op Insta enzo en je swipet even. Als de brief er niet lag, dan was de herkansing met de volgende bezorging. Dat was geweldig!"

Opnieuw ontmoet
In de onderstaande YouTube-video vertelde hij dat de relatie uiteindelijk doodliep. Het mooie was wel dat ze hem vorig jaar aansprak na een theatervoorstelling - zo'n 75 jaar later. Dat vond hij heerlijk, dus hij hoopt dat ze toch weer contact legt. De brieven heeft hij alleen niet meer bewaard - zij wel. Die zullen voor verzamelaars wel wat waarde hebben nu.



NieuwsFilm

meest populair