Disney breekt 100-jarige traditie voor nieuwe serie, 'Last of Us' weer opgestart, en Valentijns-trailer voor 'The Walking Dead'-spinoff

Disney breekt 100-jarige traditie voor nieuwe serie, 'Last of Us' weer opgestart, en Valentijns-trailer voor 'The Walking Dead'-spinoff

Alle serieverslaafden opgelet: waarom ben je nog niet SerieTotaal aan het plunderen?

Voor een nieuwe animatieserie op Disney+ maakt de studio een unieke uitzondering, terwijl de opnames van het tweede seizoen van The Last of Us eindelijk zijn afgetrapt. Dat, en meer, kwam aan bod de laatste dagen op SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest opvallende nieuwtjes over series van de afgelopen dagen.

Disney breekt 100-jarige traditie voor Iwájú: nieuwe animatieserie van filmkwaliteit
Disney Animation neemt een grote stap met hun nieuwe animatieserie Iwájú: in honderd jaar tijd is de Nigeriaanse serie de eerste samenwerking van Disney met een externe studio.

Nu is onlangs de eerste trailer uitgebracht, die een blik werpt op een coming-of-ageverhaal in het futuristisch Lagose, Nigeria.

Het nieuws over The Last of Us waar we allemaal op zaten te wachten
Het eerste seizoen van The Last of Us was een kneiter van een hit op HBO Max. Wij kunnen natuurlijk niet wachten op het nieuwe seizoen. Het goede nieuws is dat de opnames voor dat tweede seizoen vandaag van start gaan!

Het tweede seizoen van de post-apocalyptische serie zal naar verluidt nauw blijven aansluiten bij het verhaal van het videospel. Diegenen die precies weten wat er gebeurt tussen Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) in het tweede deel, begrijpen de grote gevolgen die eraan komen.

Valentijns-trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live?! Kijk zelf hoe dit eruit ziet
Binnenkort zien we de reünie tussen Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) eindelijk werkelijkheid worden. In het kader van hun relatie is zojuist een bijzondere trailer online gezet waar zowel letterlijk als figuurlijk de vonken vanaf spatten.

Een Valentijnstrailer voor een zombieserie is geen voor de hand liggende combinatie. AMC vindt echter dat de diepe liefde tussen deze twee hoofdpersonages de kern van het verhaal vormt. Met een flinke dosis zombies en explosies, dat dan weer wel.



NieuwsFilm