Robert De Niro over vader zijn op z'n 80ste: "Ze is tante van tieners"

Robert De Niro over vader zijn op z'n 80ste: "Ze is tante van tieners"

Robert De Niro blikt vooruit op zijn carrière en geniet van het vaderschap op 80-jarige leeftijd.

Robert De Niro is inmiddels 80 jaar en doet het iets kalmer aan. Hij heeft een Oscar-nominatie voor zijn bijrol in Killers of the Flower Moon.

Hier in de onderstaande YouTube-video van People vertelt hij dat hij vooruit kijkt en niet achteruit. Hij zegt: "Als iets komt, zie je het anders niet. Je moet er klaar voor zijn. Ik ben klaar voor wat het leven geeft."

Veel Oscars
Met die instelling heeft de ster al 2 Oscars voor The Godfather en Raging Bull - en 9 Oscar-nominaties. Ook heeft hij al 10 keer samengewerkt met Martin Scorsese, een regisseur voor wie acteurs in de rij staan. Robert moet ongetwijfeld meer werk in voorbereiding hebben.

Daarnaast is hij in 2023 opnieuw - en gepland - vader geworden. Baby Gia deelt hij met martial arts specialist Tiffany Chen (45). Hij zegt: "Ze is een schattige, lieve baby. Als ik naar haar kijk, valt alles weg. Het is fijn met haar hier te zijn."

Tante van tieners
Robert heeft al 6 kinderen en 3 kleinkinderen (van wie eentje overleden is). Hij zegt: "De kinderen en kleinkinderen zijn blij met haar. Ze is tante van tieners. Samen zijn met mijn kinderen betekent alles voor mij."



NieuwsFilm

meest populair