Margot Robbie wordt belachelijk gemaakt door Cate Blanchett

Margot Robbie wordt belachelijk gemaakt door Cate Blanchett

Margot Robbie wint een award in Australië en wordt geprezen door Cate Blanchett voor haar werk in de filmindustrie.

Margot Robbie en Cate Blanchett zijn zo bekend in Hollywood, dat je zou vergeten dat beide dames uit Australië komen. Dat zorgt ervoor dat beide actrices elkaar ook 'down under' treffen.

Van de week werden in Australië de jaarlijkse filmprijzen uitgereikt. Margot Robbie won daar een award voor beste actrice voor haar rol in Barbie en kreeg eveneens een belangrijke prijs uitgereikt. Voor deze 'trailblazer award' werd door niemand minder dan de ster uit Tár uitgereikt.

Best belachelijk
Haast onherkenbaar en erg ludiek verscheen Cate op het toneel. Ze droeg een enorme roze jurk en een nog grotere strik boven haar hoofd. De 54-jarige actrice zei onder meer: "Barbie van middelbare leeftijd. Het lichaam - het levenswerk - van Margot Robbie inspireert anderen op belangrijke wijze verder."

Margot Robbie heeft namelijk naast prachtige rollen al 10 jaar een productiemaatschappij. Deze filmmaatschappij doet het enorm goed en richt zich op betere beloning en betere werkomstandigheden voor mannen en vrouwen. Dat werpt vruchten af, want de filmprojecten blijven komen.

Zichtbaar trots
De 33-jarige actrice was zichtbaar trots in de onderstaande YouTube-video van AACTA. Ze vertelde dat haar leven rond hetzelfde theater startte en dat ze het geweldig vindt dat alle inzet goed uitpakt. En natuurlijk vond ze het geweldig dat Cate zo'n moeite voor haar gedaan had.



NieuwsFilm

meest populair