Geniale reactie van Blake Lively op plagerij Ryan Reynolds tijdens Super Bowl

Geniale reactie van Blake Lively op plagerij Ryan Reynolds tijdens Super Bowl

Ryan Reynolds en Blake Lively maken grappen over hun afwezigheid op social media, wat geniale marketing is.

Ryan Reynolds en Blake Lively zijn altijd wel in voor een grapje - ook als dat gaat om hun relatie. Het getrouwd stel bracht de afgelopen dagen wat tijd zonder elkaar door, en lieten dat weten via social media.

De acteur uit Deadpool is druk met de promotie van Deadpool 3, terwijl de actrice uit The Shallows lekker een weekendje weg was met vriendinnen. In onderstaand Instagram-bericht doet Ryan echter alsof hij van niets weet. Zo schrijft hij: "Weet iemand waar mijn vrouw is?"

Super Bowl
Natuurlijk wist iedereen waar zijn vrouw uithing, want ze werd luid en duidelijk door camera's gefilmd bij de finale van de Super Bowl. Ze stond namelijk naast haar vriendinnetje Taylor Swift. De populaire zangeres krijgt al weken extra aandacht door haar vriend, de American footballspeler Travis Kelce.

Afgelopen maandag grapte Blake terug op haar Instagram-stories. Op de foto staat ze bij dezelfde haard met dezelfde Deadpool op de achtergrond - met een petje van haar favoriete footballteam. Ze schreef erbij: "Schatje, ik ben thuis. Mijn dag was leuk. Hoe was de jouwe?"

Geniale marketing
Het trollen is geniale marketing, want beiden hebben een marketingbureau en plannen hun berichten vaak slim vooruit. Voor de kijker is het leuke content, want tussendoor had Ryan al een update op zijn stories geplaatst. Hij toonde een foto van haar arm met het veld zichtbaar. Tussen de armbanden is een Deadpool-bedel te zien. Hun plagerij is hier in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight te volgen.



NieuwsFilm

meest populair