3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Lost Daughter (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a. | Kijk direct
Literatuurprofessor Leda zoekt rust op een Grieks strand. Deze wordt verstoord wanneer een luidruchtige Amerikaanse familie arriveert. Leda raakt langzaam geobsedeerd door de jonge moeder Nina en haar dochtertje. Wanneer het kind plotseling verdwijnt, wordt Leda overvallen door de geheimen uit haar eigen verleden.



El Conde (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro, e.a. | Kijk direct
De Chileense dictator Augusto Pinochet ontdekte op jonge leeftijd dat hij een vampier is. Hij maakte de Franse Revolutie mee en zwoer daarna voor eeuwig tegen linkse revoluties te zeggen. Tegenwoordig is er echter niet veel meer van de ooit machtig man over. De onsterfelijke vampier wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje.



Gladiator (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, e.a. | Kijk direct
De Romeinse generaal Maximus wordt verraden door de corrupte nieuwe keizer Commodus. Maximus weet op het nippertje te ontsnappen, belandt in een slavenkamp en keert uiteindelijk als gladiator terug naar Rome. In het Colosseum gaat hij de ultieme confrontatie aan met Commodus.



NieuwsFilm

meest populair