Jim Carrey keert terug als Dr. Robotnik voor 'Sonic The Hedgehog 3'

Jim Carrey keert terug als Dr. Robotnik voor 'Sonic The Hedgehog 3'

Ondanks zijn aangekondige pensioen maakt Jim Carrey toch zijn herintrede als de "Eggman".

Jim Carrey kondigde enige tijd geleden aan dat hij zou gaan stoppen met acteren. Fans van de Sonic The Hedgehog-films waren dan ook bang dat ze Carrey niet meer terug zouden zien als de schurk Robotnik. Verrassend genoeg maakte Variety deze week bekend dat Jim Carrey toch terugkeert als de superschurk in Sonic The Hedgehog 3.

Aan het einde van Sonic The Hedgehog 2 wist Sonic samen met zijn vrienden Knuckles en Tails de kwade Dr. Robotnik te verslaan. Maar het lichaam van de door Jim Carrey gespeelde schurk was aan het einde van de film nergens te bekennen. Alles duidde er dan ook op dat Robotnik weer op zou duiken in een Sonic-vervolg, tot Jim Carrey aankondigde met pensioen te gaan.

"Ik heb er genoeg van"
"Nou, ik ga met pensioen.... Waarschijnlijk. Ik ben er heel erg serieus over," zei Carrey 2 jaar geleden in een interview met Acces. "Er moet wel een heel goed script voorbij komen als ik nog terug wil komen. Ik ben voor nu wel klaar met acteren, ik heb echt een lange pauze nodig. Ik houd van mijn kleine leven, ik houd van schilderen en ik houd van mijn spirituele leven. Ik heb er genoeg van, ik heb genoeg gedaan, ik ben genoeg."

Toch weet Variety nu te melden dat Carrey terugkeert voor Sonic The Hedgehog 3 en er een einde komt aan het zeer korte pensioen van de acteur. Deel 3 is momenteel in productie en een onlangs uitgebrachte teaser maakte bekend dat we de antiheld Shadow The Hedgehog in deel 3 gaan zien.

Sonic The Hedgehog 3 is vanaf 18 december 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair