Paul Anderson, de ster uit 'Peaky Blinders', blijkt in het echte leven ook geen lieverdje

Paul Anderson, de ster uit 'Peaky Blinders', blijkt in het echte leven ook geen lieverdje

De acteur werd gearresteerd vanwege drugsbezit en dit zou wel eens gevolgen kunnen hebben.

Cillian Murphy mag dan wel de hoofdrolspeler van Peaky Blinders zijn, Paul Anderson speelt ook een uiterst belangrijke rol, namelijk die van Arthur Shelby. Toch is het niet zeker of hij terugkeert voor de aangekondigde film vanwege het feit dat hij werd gearresteerd vanwege het bezitten van cocaïne.

Anderson, eveneens bekend van The Revenant, zou normaal gesproken terugkeren voor de film, die hoogstwaarschijnlijk zal gelden als het einde van de uiterst populaire serie. De vraag is of de studio dit risico nu nog durft te nemen.

Probleem
De acteur werd tijdens de kerst in een pub in Hampstead beboet toen hij werd betrapt op het bezitten van cocaïne. Hiervoor moest hij enkele dagen geleden nog voor de rechter verschijnen, aar hij schuld bekende aan het bezit van diverse illegale stoffen.

De 48-jarige Anderson werd gespot door de pubmanager in de toiletten vanwege de rook. Laatstgenoemde belde de politie, die de acteur vervolgens meenamen naar het politiebureau. Zij kwamen er toen achter dat hij in het bezit was van cocaïne, maar ook amfetaminen, diazepam en pregabaline.

Reactie
De advocaat van Anderson ontkent dat de acteur drugs heeft gebruikt: "Hij bevond zich op de verkeerde plek op het verkeerde moment. Hij heeft deze reputatie al min of meer vanwege zijn 'Peaky Blinders'-rol en wordt hier meteen door geassocieerd met drugs".



"Om zijn fans een plezier te doen speelt hij ook vaak de rol van Arthur Shelby. Hij werd herkend in de bar en probeerde voor de aanwezige mensen op te treden". De vraag is of de rechter en de jury dit zullen geloven.

Gevolgen
Naar verluidt is het nu niet zeker wat er gaat gebeuren met de Peaky Blinders-film. De makers zouden niet weten of ze Anderson terug kunnen laten keren, maar tegelijkertijd is hij ook een van de belangrijkste personages. Het zou dus kunnen dat de film geannuleerd wordt als dit verhaal nog een staartje krijgt.



NieuwsFilm

meest populair