Daisy Ridley bekent enorme blunder tijdens speech na 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Daisy Ridley bekent enorme blunder tijdens speech na 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De actrice heeft er nog steeds moeite mee wanneer ze hieraan terugdenkt.

Daisy Ridley werd wereldberoemd dankzij haar rol als Rey in de laatste Star Wars-trilogie. Hoewel dit heel veel leuke dingen met zich meebracht, heeft de actrice van sommige dingetjes wel ook spijt, zoals haar gênante afsluitende toespraak op de set van Star Wars: The Rise of Skywalker.

Ridley kroop voor het eerst in de huid van Rey voor The Force Awakens in 2015. Zij keerde twee jaar later terug voor The Last Jedi en maakte de trilogie af in 2019, dus met The Rise of Skywalker. Wel te begrijpen dus, dat ze ietwat emotioneel werd op het einde van dit avontuur.

Speech
Toen ze iedereen wilde bedanken tijdens een van de laatste dagen op de set, werd ze emotioneel, maar daar heeft ze spijt van. Zo zegt Ridley: "Iemand had die speech opgenomen, maar dat vind ik zo gênant".

Vervolgens doet Ridley voor hoe zij haar toespraak hield: "Ik stond daar snikkend en snotterend een speech te houden. Ik was al bang dat J.J. Abrams mij de microfoon zou geven. Ik neem aan dat lang niet iedereen heeft kunnen horen wat ik zei, maar oh mijn God, het was ook gewoon zo emotioneel!"

Terugkeer
Ondanks het feit dat Ridley niet leek terug te keren voor meer verhalen in 'a galaxy far, far away', heeft ze wel getekend voor een nieuwe blockbuster die zal worden gemaakt door regisseuse Sharmeen Obaid-Chinoy. Meer daarover lees je hier.



NieuwsFilm

meest populair