Ryan Gosling blijft bij zijn mening: Wil eervolle vermelding Margot Robbie en Greta Gerwig

Ryan Gosling blijft bij zijn mening: Wil eervolle vermelding Margot Robbie en Greta Gerwig

Ondanks de verdeeldheid over de Oscar-nominaties, blijft Ryan Gosling zijn mening over de film "Barbie" volhouden.

Terwijl de wereld verdeeld blijft over de missende Oscar-nominaties voor Margot Robbie en Greta Gerwig, weet Ryan Gosling het wel. De acteur blijft volharden in zijn eerdere uitspraak over Barbie.

Alhoewel dit jaar nog nooit zoveel vrouwen genomineerd zijn voor Oscars, hoorden Greta Gerwig en Margot Robbie in het rijtje nominaties thuis. In de historie van de Oscars-uitreikingen kan een film namelijk niet genomineerd worden als beste film, terwijl de regisseur en de hoofdrolspelers worden gepasseerd.

Serieuze woorden blijven
Een bron dichtbij Ryan Gosling vertelde aan DailyMail hier, dat de ster proactief meedenkt: "Ryan blijft bij zijn mening. Hij begrijpt dat mensen ontdaan zijn, want dat is hij ook. Hij laat zich niet ompraten en zijn eerdere woorden zijn serieus bedoeld."

Ook zei de bron: "Hij is vereerd dat hij en de film genomineerd zijn. Als hij wint of als hij optreedt met 'I'm just Ken' zal hij op de een of andere manier Margot en Greta eren. Hij wil er verder niet meer van maken dan het is."

Tegen alle verwachtingen in
Ryan Gosling gaf al in een eerdere statement aan dat het heel knap was van Margot en Greta dat zij tegen alle verwachtingen in zo'n goede film neerzetten. De film leverde bovendien wereldwijd 1,5 miljard Amerikaanse dollar op bij de box office.



Ryan kreeg laatst de Kirk Douglas award voor zijn carrière, zoals hierboven in de YouTube-video van officialSBIFF.

NieuwsFilm

meest populair