Jenna Dewan vindt gedeelde voogdij met Channing Tatum moeilijk: "Het stopt niet"

Jenna Dewan vindt gedeelde voogdij met Channing Tatum moeilijk: "Het stopt niet"

Jenna Dewan deelt haar ervaringen met co-ouderschap en het opvoeden van haar dochter in een samengesteld gezin.

Jenna Dewan en Channing Tatum waren samen te zien in Step Up en 10 Years. In het echt trouwde het stel, maar dat leidde tot een echtscheiding.

Jenna en Channing hebben een dochter van 10 jaar oud, Everly. Jenna leeft nu samen met acteur en producer Steve Kazee. Ze hebben een zoontje van 3 en het derde kind voor Jenna is onderweg. Hier in een interview met Romper vertelt Jenna moeite te hebben met het samengesteld gezin.

Combineren samengesteld gezin
De 43-jarige actrice en danseres zegt voorzichtig over haar co-ouderschap met de eveneens bekende danser en acteur Channing Tatum: "Het is een reis. Het stopt niet. Je leert onderweg en je wordt beter. Everly is mijn topprioriteit. Zo kan ik de moeilijke dingen aan."

Everly heeft per toeval al een danscarrière. Ze doet riverdance en is daar erg goed in. Ze is door de voorstellingen en wedstrijden vaak op reis. Jenna begeleidt haar daarin, terwijl zij ook in de serie The Rookie speelt.

Gedeelde voogdij went
Over die gedeelde voogdij zegt Jenna: "In het begin was het moeilijk. Zeker voor Everly, maar ze raakt eraan gewend. Ik probeer zoveel mogelijk van mijn kinderen en zwangerschap te genieten."



Het gescheiden echtpaar vertelt meer over hun dochter in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight.

NieuwsFilm

meest populair