Tom Cruise crashte ooit bijna met een F1-auto van Red Bull

Tom Cruise crashte ooit bijna met een F1-auto van Red Bull

Toch deed hij het behoorlijk goed maar zijn helikoptervlucht is de kers op de taart.

Iedere filmfanaat weet ondertussen wel dat Tom Cruise een enorme waaghals is. De acteur doet nog steeds al zijn krankzinnige stunts zelf, maar een paar keer is dit al bijna fout gegaan. Dit was ook het geval toen de Mission: Impossible-ster achter het stuur van een Formule 1-racewagen kroop.

12 jaar geleden, lang voor Max Verstappen (die zelf ook aan een racefilm werkt) voor Red Bull begon te rijden, mocht de wereldberoemde acteur al een Red Bull besturen. Hoewel het duidelijk te merken is dat het hele team onder de indruk is van Cruise en zijn race skills, loopt het bijna fout af.

Ongelukje
Op een gegeven moment, op een behoorlijke snelheid, knalt Cruise van de racebaan af en komt hij in het grind terecht. Gelukkig weet de acteur hoe hij met soortgelijke situaties moet omgaan en raakt niet in paniek. Hierdoor weet hij de auto toch nog in bedwang te houden.

Zo zegt een van de Red Bull medewerkers gaat het opmerkelijk is hoe rustig en bedreven Cruise met de hele situatie omgaat. Ook grapte Cruise na het ongeluk dat de auto duidelijk beter is op de weg dan op een off-road terrein.

Helikopter
Cruise mag dan wel hoge ogen weten te gooien met zijn racetijden, wanneer hij een helikopter bestuurt laat hij even zien wat voor een bedreven piloot hij wel niet is. Zo doet hij zelfs een looping. Bekijk al deze momenten in het onderstaande filmpje terug.



NieuwsFilm

meest populair