'The Boys'-actrice Erin Moriarty van Instagram afgepest: "mijn hart is gebroken"

'The Boys'-actrice Erin Moriarty van Instagram afgepest: "mijn hart is gebroken"

Er doet een gerucht de ronde van ze voor plastische chirurgie is gegaan en daar krijgt ze behoorlijk veel kritiek voor.

Erin Moriarty heeft besloten Instagram te verlaten na het 'verbale geweld' waar zij mee te maken kreeg van Megyn Kelly. De actrice, voornamelijk bekend van de populaire The Boys-serie, zegt hier kapot van te zijn.

Kelly, een bekende Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, liet zich tijdens een recente aflevering van 'The Megyn Kelly Show' over Moriarty uit. Zo liet Kelly foto's van de actrice zien tijdens een gesprek over de obsessie van de samenleving van cosmetische ingrepen.

Reactie
Moriarty, eveneens bekend van True Detective en Jessica Jones, zegt diep gekrenkt te zijn door Kelly's reacties: "Deze gruwelijke beschuldigingen zijn verkeerd geïnformeerd en onnauwkeurig".

Helaas bleef het daar niet bij. Na Kelly's opmerkingen kreeg Moriarty veel kritiek te verduren. Op sociale media kwamen behoorlijk wat gemene en vervelende reacties voorbij, iets dat de actrice eveneens is opgevallen. Hier kreeg zij in het verleden ook al mee te maken, maar nu is de maat vol.

Resultaat
Zo vervolgt Moriarty, de op dit moment werkt aan de film True Haunting: "Ik zag de reacties. Ik kan dit natuurlijk uitzetten, maar er zat echt vernietigend commentaar tussen. Ik heb dan ook besloten een lange, zo niet misschien zelfs wel definitieve pauze te nemen van sociale media".


"Er is geen excuus voor deze gruwelijke beschuldigingen, al het verbale geweld dat ik heb moeten verwijderen en de valse informatie die over mij wordt verspreid. Dit is niet meer dan intimidatie. Het heeft mijn hart gebroken". Lees haar volledige bericht hier.

NieuwsFilm

meest populair