Barbara Sloesen heeft een heel andere 'out of bed look' dan de meesten

Barbara Sloesen heeft een heel andere 'out of bed look' dan de meesten

Barbara Sloesen verovert de harten van het Nederlandse publiek met haar acteerwerk en 'net uit bed look'.

Barbara Sloesen doet het goed in Hollands filmland. Ze veroverde met Mannenharten 2 en Onze Jongens veel harten. Met recenter werk als Happy Single en Alles is zoals het zou moeten zijn blijft ze aandacht vragen.

In het echt houdt ze ook die aandacht vast. Zo plaatste de 35-jarige actrice laatst onderstaand Instagram-bericht online en tikte er slechts "Out of bed look" bij. Haar 'net uit bed uiterlijk' hield de kijkers gevangen, want dat is wel even anders dan andere actrices laten zien.

Net uit bed
Barbara draagt namelijk een zwarte combinatie en oogt onderzoekend en stoer. De reacties van de volgers sluiten goed aan bij de foto. Haar partner, muzikant en presentator Joost Hofman, herkent die blik en schrijft: Ah, de fameuze 'waarom is de was nog niet opgehangen'-blik.

Een ander tikt gevat "Meteen terug dan", een derde zegt: "Wat ben je toch een mooie vrouw" en weer eentje schrijft: "Maak dat de kat wijs". Want Barbara is toch iets te gestyled voor die: "Ik ben er echt net uit, hoor".

Best ook stoer
Barbara deed laatst mee met een aflevering van De Slimste Mens. Dat is natuurlijk ook heel stoer, want dat moet je maar durven. Ze grapte zelf op haar Instagram dat ze flink twijfelde - ook tijdens de uitzending.



NieuwsFilm

meest populair