Netflix pakt binnenkort uit met een komedieklassieker met een meesterlijke rol van Meryl Streep

Netflix pakt binnenkort uit met een komedieklassieker met een meesterlijke rol van Meryl Streep

'The Devil Wears Prada' met onder meer Anne Hathaway en Meryl Streep kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een geestige klassieker: The Devil Wears Prada. In deze feelgoodfilm gaat een ietwat naïeve jonge vrouw aan de slag gaat voor de gevreesde hoofdredactrice van een modeblad.

The Devil Wears Prada uit 2006 blijft een geweldige film om te kijken. Dat komt vooral door alle topactrices die in de film te zien zijn: Anne Hathaway, Emily Blunt en natuurlijk Meryl Streep.

Het verhaal
De pas afgestudeerde Andy (Hathaway) krijgt een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly (Streep), de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway.

Andy past echter totaal niet in dit wereldje. Zo heeft ze totaal geen verstand van mode. Toch weet ze indruk te maken. Ondertussen vragen de mensen om Andy heen zich echter steeds meer af of dit wel de juiste job voor haar is.

Netflix
Netflix heeft nu aangekondigd dat The Devil Wears Prada vanaf volgende maand te streamen is. Vanwege de iconische status van deze topper, raden we hem absoluut aan.


Om precies te zijn is The Devil Wears Prada vanaf 7 februari op Netflix te bekijken. Een melding van de streamingdienst ontvangen op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair