Jaren 90-ster Jennie Garth ziet er beroerd uit en daar komt ze eerlijk voor uit

Jaren 90-ster Jennie Garth ziet er beroerd uit en daar komt ze eerlijk voor uit

Actrice Jennie Garth is nog steeds actief en heeft onlangs een Instagram-bericht geplaatst waarin ze vertelt over haar herstel na ziekte.

Jennie Garth was ongelooflijk populair in de jaren 90 met de serie Beverly Hills 90210. De nu 51-jarige actrice acteert nog steeds en was recent te zien in A Kindhearted Christmas.

Recent plaatste zij een Instagram-bericht waaruit blijkt dat ze een tijdje goed ziek is geweest. Ze zegt: "Vandaag is de dag dat ik weer naar de sportschool ga. Ik ben ziek, maar ik moet daar weer bovenop komen."

Beroerd en bleek
Ze ziet er nog steeds beroerd uit en daar komt ze eerlijk voor uit. Bleek weggetrokken doet ze een work out met haar dochter Lola. Jennie heeft drie kinderen en de middelste wilde wel mee om haar te steunen, want die eerste keer terug naar de sportschool is zwaar.

Jennie vertelde niet wat er met haar is, maar zei: "Het is moeilijk om weer te beginnen, nadat ik mijn lichaam zo lang rust heb gegund. Laat staan om een work out vol te houden. Normaal ga ik er altijd vol voor - met alles."

Gun jezelf tijd
Ze vervolgde met: "Maar ik wil iedereen vertellen dat het oké is om jezelf rust te gunnen. Wees ook vriendelijk voor jezelf en let op jezelf. Neem de tijd om te herstellen. En door dit jullie te vertellen, realiseer ik me dit extra. Dus dank je wel."



NieuwsFilm

meest populair