Mysterie rond 'Argylle' en Taylor Swift wordt groter door cast: "De gelijkenis is er"

Mysterie rond 'Argylle' en Taylor Swift wordt groter door cast: "De gelijkenis is er"

Taylor Swift wordt in verband gebracht met de film Argylle, maar de cast houdt hierover hun lippen stijf op elkaar.

De cast van Argylle wordt bij interviews bestookt met vragen over Taylor Swift. De populaire zangeres zou het boek geschreven hebben en het hoofdpersonage lijkt ook opvallend veel op haar.

Behalve de regisseur heeft niemand de mensen achter het boek gesproken - of ze willen het mysterie niet verklappen. Bryce Dallas Howard speelde de rol van de auteur en zei eerlijk in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight: "We mogen je niets vertellen. Het spijt ons zo!"

Gelijkenis is er
Wel vertelde de ster: "De theorieën van de fans zijn geweldig. En ze zijn zeker niet verkeerd als het gaat om de inspiratie. Dingen als Argylle, de kat in de rugzak enzo. Het is onbewust gegaan, maar de gelijkenis is er."

John Cena zei over de theorieën: "Het zegt genoeg over de invloed van Taylor Swift en de liefde voor haar fans. Ze biedt entertainment en dat doet Argylle ook. De fans van Taylor bieden Argylle dat platform. En het feit dat een spion leugens verspreidt, maakt een eventuele betrokkenheid van Taylor extra fascinerend."

Geruchten wel waar
Henry Cavill maakte het nog bonter en zei over de geruchten: "Ik heb het boek gelezen, maar ik was me niet bewust van de overeenkomsten met Taylor Swift. Dat maakt het nu erg interessant. Stel dat wij dubbel bluffen en die theorieën wel waar zijn?"



NieuwsFilm

meest populair