Vliegende 'Witch of the West' op setfoto 'Wicked', opnames klaar

Vliegende 'Witch of the West' op setfoto 'Wicked', opnames klaar

Cynthia Erivo zal Elphaba spelen in de tweedelige prequel op 'The Wizard of Oz'...

De langverwachte verfilming van de musical Wicked is weer een stap dichter bij diens bioscooppremière, want de beelden staan erop en zoals wel vaker, moet dit eventjes "gevierd" worden op social media.

Vrijdag bevestigde hoofdrolspeelster Cynthia Erivo op Instagram dat ze klaar is met filmen, vergezeld door een foto achter de schermen van haar in kostuum , tijdens een bezemvlucht opgehangen aan draden.

Voorloper van de Tovenaar
Wicked wordt een prequel op de klassieker The Wizard of Oz en vertelt het verhaal van de twee onwaarschijnlijke heksen en vriendinnen Elphaba (Erivo) en Galinda, later Glinda (gespeeld door Ariana Grande).

Beiden worstelen zich door tegenstand, persoonlijkheden, standpunten, rivaliteit over dezelfde liefdesbelangen en reacties op de corrupte regering van de tovenaar heen om uiteindelijk natuurlijk uit te groeien tot de bekende 'boze heks van het westen' en de 'goede heks van het zuiden'.

Part 1 en Part 2
De Broadway-musical, die debuteerde in 2003, bracht uiteindelijk meer dan $1 miljard dollar op. De verfilming zal worden opgesplitst in een tweedelige saga, met releases in december 2024 en december 2025.



NieuwsFilm

meest populair