Jake Gyllenhaal maakt een hoop mensen blij met zijn afgetraind lijf

Jake Gyllenhaal maakt een hoop mensen blij met zijn afgetraind lijf

Jake Gyllenhaal verrast kijkers met zijn afgetrainde uiterlijk in de remake van Roadhouse uit 1989.

Jake Gyllenhaal verrast kijkers met zijn metamorfose. In de remake van Roadhouse uit 1989 is hij namelijk volledig afgetraind - en dat is een understatement.

De 43-jarige acteur heeft doorgaans een normaal postuur in films als Wildlife en Nightcrawler. Zoals hij er echter nu uitziet, gaat een stapje verder dan Spider-Man: No Way Home en levert hem verraste interviewers op.

Veel spiermassa
In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight vertelde Jake hoe die enorme spiermassa tot stand kwam. Hij zei: "Ik trainde twee keer per dag steeds 2,5 uur. We simuleerden steeds verschillende gevechten."

Het origineel met Patrick Swayze was al leuk. Maar de remake belooft meer actie met onder meer Conor McGregor. Jake zei dan ook: "Het was een geweldige ervaring om te werken met echte MMA-vechters en het verhaal opnieuw vorm te geven."

Vast in verleden
Bij de opmerkingen zijn kijkers het niet met elkaar eens. Zo zegt er eentje dat ze beter van het origineel af hadden moeten blijven. Een ander zegt benieuwd te zijn naar Jake's prestatie en niet vast te zitten in het verleden.



NieuwsFilm

meest populair