Bettina Holwerda vindt ouder worden geen enkel probleem en laat zien hoe ze er echt uitziet

Bettina Holwerda vindt ouder worden geen enkel probleem en laat zien hoe ze er echt uitziet

Bettina Holwerda deelt een Instagram-video waarin ze zonder make-up laat zien hoe ze er echt uitziet.

Bettina Holwerda is bijna 45 jaar en vindt haar leeftijd geen enkel probleem. In het onderstaande Instagram-bericht toont de actrice uit F*ck Love Too en Misfit: The Switch uitgebreid hoe ze er zonder make-up uitziet.

Trots laat Bettina zien hoe ze er in het echt uitziet. In het dagelijkse leven gebruikt zij voor het podium natuurlijk een hoop theatercosmetica. In een musical ziet de partner van Jim Bakkum er dan wel even anders uit.

Gekmakend leuk
De sidekick van radiomaker Ruud de Wild schrijft onder meer bij haar bericht - een reclame voor Skinceuticals - op haar geheel eigen wijze: "Mijn man wordt werkelijk gek van me, aangezien ik bijna elke dag zeg: Moet je nou kijken! Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest!"

De levendige ster vermaakt kijkers eigenlijk altijd met haar vrolijke aanpak. In het filmpje maakt ze zich daarna op. Ze zegt half grappend: "Ik moet natuurlijk op het schoolplein staan, naar het zwembad, de auto wassen en de vuilstort."

Compliment voor video
Daarna kleedt Bettina zich om en complimenteert ze zichzelf op haar filmpje: "Wat een leuk trucje, meid. Dat doe je heel mooi. Heel influencer ... doe even normaal!"



NieuwsFilm

meest populair