Ella Beatty, de mooie dochter van Warren Beatty en Annette Bening, start acteercarrière goed

Ella Beatty, de mooie dochter van Warren Beatty en Annette Bening, start acteercarrière goed

Warren Beatty en Annette Bening zijn al meer dan 30 jaar samen en hebben vier kinderen van wie twee acteren.

De bij leven legendarische Warren Beatty en Annette Bening zijn al meer dan 30 jaar samen. De sterren uit Bugsy hebben vier kinderen, van wie twee ook te zien zijn in films en series.

Zo acteert de 29-jarige Benjamin Beatty al even. Hij doet het goed met films als Hail, Caesar en UFO. Warren gaat graag met hem op stap. Vader en zoon worden vaak gezien bij allerlei sportevenementen.

Debuut in serie
De jongste, Ella Beatty, is net gestart in filmland. Zij is 23 jaar en is te zien in de serie Feud: Capote vs The Swans. Wel knap, want ze moet zich staande houden tussen iconen als Naomi Watts, Diane Lane, Demi Moore, Molly Ringwald en Calista Flockhart.

Van de week vertelde Ella bij de première aan AP News Entertainment over de nominaties van haar moeder met de film Nyad: "Ik ben zo blij voor haar. Mijn moeder is een veteraan. Ze is de beste in haar werk, de beste in leven. Ze heeft geen trofee nodig om te weten dat ze de beste is."

Aardig en aanwezig
Ook zei de knappe, jonge actrice hieronder op TikTok: "Ze is mijn beste vriendin. Ze is zo aardig en dankbaar en aanwezig. Dat mindful zijn is wat ik van haar meekrijg. Deze periode is heel intens voor haar, dus ik hoop dat ze het bewust mee kan blijven ervaren."

@apnewsentertainment "She's my best friend!" While at the premiere for "Feud: Capote vs. The Swans," Ella Beatty praises her mother, Annette Bening, for her Oscar nomination. The actor has followed in the footsteps of her mother and father, Warren Beatty, with a role in the new FX series. #annettebening #feudcapotevstheswans #oscarnomination ? original sound - AP Entertainment


NieuwsFilm

meest populair