Harrison Ford is trots op zijn vrouw: Calista Flockhart en Demi Moore in nieuw filmproject

Harrison Ford is trots op zijn vrouw: Calista Flockhart en Demi Moore in nieuw filmproject

De 59-jarige actrice Calista Flockhart verschijnt toch alleen op de première van de serie Feud: Capote vs The Swans.

Begin januari ontving Harrison Ford een Critics Choice Award voor zijn carrière. De 81-jarige ster uit Indiana Jones was vol lof over zijn grote steun en toeverlaat: zijn vrouw Calista Flockhart. Afgelopen dinsdag verscheen Calista Flockhart echter alleen op de première van de serie Feud: Capote vs The Swans.

De 59-jarige actrice uit de populaire serie Ally McBeal heeft al jaren haar carrière op een laag pitje gezet voor haar zoon en haar echtgenoot. Ze zei over haar man hier tegen People: "Hij ondersteunt mij op verschillende manieren. Dat is wederzijds."

Bekende mensen
Heel af en toe pakt ze wel een rol op die haar beviel. Zo was zij te zien in de serie Supergirl en speelde zij in een theaterstuk. Nu is zij met sterren als Tom Hollander, Naomi Watts, Demi Moore, Diane Lane en Molly Ringwald te zien in de serie over de bekende schrijver te midden van de elite in Manhattan.

In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood zei Calista: "In plaats van alleen over mijn personage te horen, heb ik alles gelezen wat ik over haar kon vinden. Ook heb ik naar filmpjes van haar gekeken."

Iconische vrouwen
Naomi Watts is vol lof over haar collega's. Ze zei: "Deze vrouwen zijn zelf iconen en spelen iconische vrouwen. Het voelde als een droom. De transformatie was beangstigend en leuk tegelijk."



NieuwsFilm

meest populair