Kevin Costner vermoedde al dat zijn ex-vrouw vreemd ging met de buurman

Kevin Costner vermoedde al dat zijn ex-vrouw vreemd ging met de buurman

Kevin Costner gescheiden en ex-vrouw heeft relatie met buurman, terwijl Costner zelf ook met iemand anders is.

Kevin Costner is sinds kort gescheiden. En alhoewel zijn ex-vrouw eerst berichten van ontrouw tegensprak, maakte Christine Baumgartner laatst haar liefdesrelatie - met hun buurman Josh Connor - officieel bekend.

Recent zei een bron dicht bij het voormalig echtpaar hier tegen US Weekly: "Kevin had een sterk vermoeden dat er iets tussen Josh en Christine gaande was. Hun hechte vriendschap was overduidelijk."

Op vakantie na scheiding
Josh Connor heeft drie kinderen en scheidde begin 2023 van zijn vrouw. Kort daarna diende Christine de echtscheidingspapieren in - iets dat Kevin totaal niet zag aankomen. Vervolgens vierde de 49-jarige vakantie met haar buurman op Hawaii.

De bron zei ook: "Christine benadrukt dat ze pas sinds kort een romantische relatie heeft met Josh. En daar Kevin nu ook iets heeft met Jewel vindt zij dat Kevin niets te klagen heeft."

Geen geld voor vriendjes
De 69-jarige ster uit Dances with Wolves had eerder bij de rechter aangegeven dat hij een schoon geweten had, maar betwijfelde of zijn echtgenote dat ook had. Sterker nog: hij wilde zeker weten dat zij geen geld had uitgegeven aan 'dates' met zijn geld.



Omwille van hun drie kinderen hebben ze hun ruzie nu laten rusten. Meer staat in de bovenstaande YouTube-video van Page Six.

NieuwsFilm

meest populair