Mark Ruffalo voorspelde zijn hersentumor door een droom en deed artsen versteld staan

Mark Ruffalo voorspelde zijn hersentumor door een droom en deed artsen versteld staan

Mark Ruffalo heeft een heftige droom gehad die hem ervan weerhield om zijn hersentumor te negeren.

Al vanaf de jaren 90 speelt Mark Ruffalo gestaag in films als The Last Castle, Eternal Sunshine of the Spotless Mind en Shutter Island.

Hoe anders was filmland geweest als hij niet naar zichzelf geluisterd had. De superheld Hulk uit Thor en Avengers was dan door iemand anders vormgegeven. Van de week vertelde de 56-jarige ster namelijk over een bizar stukje uit zijn leven - 20 jaar geleden - in de podcast SmartLess van Jason Bateman, Sean Hayes en Will Arnett.

Heftige droom
Mark Ruffalo zei: "Ik had een hersentumor vlak na You Can Count on Me. Mijn vrouw Sunrise was 9,5 maand zwanger van onze eerste. Ik had een droom en werd daar 's nachts wakker van. Het was een droom die heel anders was dan anders. Het zei: Je hebt een hersentumor. Het was geen stem. Het was pure kennis. Het zei: Je moet er meteen wat aan doen."

Hij vertelde dat de droom zo intens was en hem zo bang maakte, dat hij een consult aanvroeg. Hij vervolgde: "Hoe vertel je zoiets vreemds? Maar ik zei tegen de arts op de filmset: 'Dit klinkt vast gek, maar ik had een vreemde droom'. Die dokter zei dat ik me vast geen zorgen hoefde te maken, maar regelde meteen een scan op dezelfde dag."

Slechte uitslag
Mark Ruffalo vertelde dat de uitslag niet goed was en de artsen daar deed schrikken. Hij bleek na verder onderzoek een kwaadaardige tumor bij een oor te hebben. Hij hield het weken geheim voor zijn vrouw vanwege de inmiddels geboren baby - tot de nacht voor zijn operatie.



Na de operatie was het linkerdeel van zijn gezicht verlamd en was hij doof aan die kant. Het doof zijn is gebleven, maar verder is Mark gelukkig goed hersteld. In de bovenstaande YouTube-video van E!news vertelt de ster een deel van het verhaal zelf.

NieuwsFilm

meest populair