De verrassend pijnlijke reden achter de echtscheiding van Joe Manganiello en Sofia Vergara

De verrassend pijnlijke reden achter de echtscheiding van Joe Manganiello en Sofia Vergara

Sofia Vergara en Joe Manganiello scheiden vanwege het verschil in kinderwens.

Jarenlang waren Joe Manganiello en Sofia Vergara een spectaculair Hollywood-koppel. Een half jaar geleden berichtte het stel echter dat zij gingen scheiden.

De 51-jarige actrice uit de hitserie Modern People en The Con is On promoot op het moment haar nieuwe filmproject Griselda. Haar huiveringwekkende optreden als Colombiaanse maffiabaas vraagt respect, want naast dat de knappe ster onherkenbaar is, is zij ook bloedlink.

Echt pijnlijke reden echtscheiding
Toch durfde de Spaanse krant El Pais om de echte reden achter haar echtscheiding te vragen. De Colombiaanse Sofia staat er om bekend er alles eerlijk uit te flappen, vaak met een komische noot. Ze vertelde dat Joe kinderen wilde en zij niet.

Sofia heeft al een zoon. De 47-jarige acteur uit The Batman en The Kill Room heeft nog geen kinderen. Sofia zei: "Mijn huwelijk brak omdat mijn man jonger was. Hij wilde kinderen en ik wilde geen oude moeder zijn. Ik vind het niet eerlijk voor de baby. Ik heb respect voor iedereen die dat wel doet, maar het is niets voor mij."

Al heel lang moeder
Ze vervolgde met: "Ik kreeg een zoon op mijn 19de en hij is nu 32. Ik ben klaar om grootmoeder te worden en niet moeder. Ik wil de baby van mijn zoon even bij me hebben en dan teruggeven en weer verder gaan met mijn leven."



Ook zei ze, zoals in de bovenstaande YouTube-video van E!news uitgelegd wordt: "Ik zit bijna in mijn menopauze, dat is de natuurlijke gang van zaken. Als de liefde langs komt, zal hij dus zijn eigen kinderen mee moeten brengen."

NieuwsFilm

meest populair