Halle Bailey van 'The Little Mermaid' vertelt waarom haar zwangerschap geheim bleef

Halle Bailey van 'The Little Mermaid' vertelt waarom haar zwangerschap geheim bleef

Halle Bailey bevalt van zoon Halo zonder dat het publiek ervan op de hoogte was.

Halle Bailey heeft een kindje en eigenlijk wist niemand dat tot ze zelf vertelde dat ze bevallen is van zoon Halo.

De 23-jarige ster uit The Little Mermaid wist het negen maanden geheim te houden voor het publiek. Alleen wat mensen om haar heen wisten dat ze met zanger DDG in december een kindje zou krijgen.

Weg van social media
In een Q&A op Snapchat bedankte ze laatst fans voor hun begrip. Ze zei: "Ik waardeer mensen als jullie die aardig zijn en begripvol, vooral omdat ik wilde wachten met het delen van iets dat zo bijzonder en mooi is. Ik wilde er zeker van zijn dat ik een mooie, private, gezonde tijd had op mijn reis."

Ze vervolgde met: "Om eerlijk te zijn, bleef ik zoveel mogelijk weg van social media. Ik probeerde mezelf mentaal gezond te houden, ook al kreeg ik reacties met 'Meid, we weten het'. Een zwangerschap is een emotioneel kwetsbare tijd."

Focus op wat anders
Ook vertelde ze dat ze het fijn vond om door te kunnen werken en haar nieuwe film The Color Purple te kunnen promoten. Zo had ze lekker haar focus op wat anders dan de meningen van anderen. Access Hollywood vertelt in de onderstaande YouTube-video meer over Halle's beslissing.



NieuwsFilm

meest populair