Zelfs op haar gezicht past Michelle Yeoh martial arts toe: "Wees trouw aan jezelf"

Zelfs op haar gezicht past Michelle Yeoh martial arts toe: "Wees trouw aan jezelf"

Actrice Michelle Yeoh, bekend van actiefilms, deelt haar huidverzorgingsgeheimen in een Vogue-video en blijft actief in de filmindustrie.

Michelle Yeoh weet keer op keer te verrassen. Vorige week plaatste Vogue een filmpje online waarin de actrice uit Everything Everywhere All at Once en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings haar huidverzorging uitlegt.

Die YouTube-video is hieronder te zien. Opvallend is haar altijd aanwezige enthousiasme om het beste uit haar tijd te halen. Dus blijkt de nu 61-jarige ster ook tijdens haar gezichtsverzorging nog rek- en strekoefeningen te doen.

Onverminderd actief
Het filmpje levert interessante beelden op van een work-a-holic die al vanaf de jaren 80 in actiefilms speelt. Michelle blijft onverminderd nieuw werk afleveren en staat gepland voor nieuwe Avatar-films en een nieuwe Star Trek.

En alhoewel ze rap richting pensionering gaat, zou niemand dat van haar zeggen. Michelle ziet er zonder make-up erg jeugdig uit en toont een stralende huid. Maar ze doet er dan ook een hoop voor.

Martial arts
Zo gebruikt ze massagerollers en masseert ze extra met haar handen na. Het is een martial arts voor het gezicht en zeker het overwegen waard. Michelle heeft nog een belangrijke tip: "Wees altijd wie je bent, wees trouw aan jezelf."



NieuwsFilm

meest populair