Anthony Hopkins is 86 jaar, maar niet te stoppen: "Ik ben me bewust van mijn sterfelijkheid"

Anthony Hopkins is 86 jaar, maar niet te stoppen: "Ik ben me bewust van mijn sterfelijkheid"

De wereldberoemde acteur is al behoorlijk op leeftijd maar gaat gewoon vrolijk door.

De levende legende Anthony Hopkins is inmiddels alweer 86 jaar oud, maar dat betekent niet dat de geliefde acteur denkt nu te stoppen. De tweevoudige Oscarwinnaar laat zich er nu, tijdens een recent interview, over uit.

Vorig jaar was Hopkins, net zoals in 2022, maar liefst in 3 films te zien. Ook heeft hij alweer getekend voor drie andere projecten, als we zijn IMDb-pagina mogen geloven. Hoewel de acteur zegt bewust te zijn van zijn sterfelijkheid, wil hij zo lang mogelijk proberen door te gaan.

Reactie
Zo zegt Hopkins nu: "Ik heb me net laten checken bij de dokter, die heeft laten weten dat alles prima is, maar als ik heel realistisch ben, kan ik waarschijnlijk nog maar enkele jaren zo door blijven gaan. Zo lang dit lukt zal ik in ieder geval niet stoppen".

"Dankzij mijn werk heb ik het gevoel dat ik leef. Ik werk gigantisch graag en ik hou van acteren. Ik wil bezig blijven en ik geniet ervan om me elke keer weer klaar te stomen voor een nieuwe rol. Zo blijf ik ook hersenactief en dat vind ik fantastisch".

Leven
Hopkins vervolgt: "Ik prijs mezelf gelukkig, dat ik nog steeds op deze leeftijd kan werken. Ook worden me nog steeds scripts toegestuurd, dus daar ben ik zeker ook blij mee". Buiten al zijn films werkt hij eveneens aan zijn autobiografie.


Hier zegt hij het volgende over: "Ik ben mijn verhaal op papier aan het zetten, maar dit is een vreemd proces. Ik ben er dankzij het schrijven achter gekomen hoe dankbaar ik voor alles ben. Mijn vrouw is weer bezig met een documentaire over mijn leven, maar wanneer deze uitkomt dat weet ik niet. Ze steekt er behoorlijk veel tijd en energie in!"

NieuwsFilm

meest populair