'Heart of Stone'-ster Jamie Dornan verzweeg hartaanval: Werd drank hem te veel?

'Heart of Stone'-ster Jamie Dornan verzweeg hartaanval: Werd drank hem te veel?

Jamie Dornan kreeg symptomen van een hartaanval na een avond vol drank, maar kreeg een allergische reactie op eikenprocessierupsen.

Van je vrienden moet je het hebben, moet Jamie Dornan gedacht hebben. De acteur uit Fifty Shades of Grey en Heart of Stone blijkt symptomen van een hartaanval gehad te hebben. Hij kon het voorval stilhouden, maar zijn goede vriend, de Britse presentator Gordon Smart, verklapte dat. Nu de Britse paparazzi ervan weet, gaat de Ierse acteur alsnog viraal.

Van de week vertelde Gordon Smart in een podcast van BBC, getiteld The Good, the Bad and the Unexpected, dat hij met een stel vrienden op vakantie was in Portugal. Ze dronken een hele hoop bij elkaar, zoals Britten vaak doen.

Veel drank en golf
Gordon zei:

Gordon vervolgde: "Ik kom weer in het resort en ik vind Jamie met plakkers op zijn borst. Hij zei: 'Twintig minuten nadat jij weg was, begon mijn linkerarm en linkerbeen te tintelen en zat ik daarna in een ambulance'."

Haartjes van een rups
Volgens een bron dicht bij de vriendenclub hoefde Jamie niet naar het ziekenhuis. Ook herstelde hij snel. De dag erna stond hij alweer op de golfbaan en was hij fit genoeg om het potje te winnen. Kennelijk werd een avondje vol drank hem niet te veel.



Beide vrienden bleken niet tegen de giftige haartjes van eikenprocessierupsen te kunnen. En het blijkt maar weer dat een allergische reactie levensbedreigend kan zijn. Meer staat hier in de bovenstaande YouTube-video van E!news.

NieuwsFilm

meest populair