Dakota Johnson wordt live belachelijk gemaakt met 'Madame Web': "Nee, geen Spider-Man"

Dakota Johnson wordt live belachelijk gemaakt met 'Madame Web': "Nee, geen Spider-Man"

Dakota Johnson lijkt de nieuwe film 'Madame Web' te promoten, maar mag geen details onthullen vanwege geheimhouding.

Dakota Johnson lijkt de perfecte combinatie van klasse, introvert-gedrag en maffe humor te hebben. Toen de ster uit Fifty Shades of Grey van de week haar nieuwe superheldenfilm Madame Web live op tv promootte, leek het echter verkeerd te gaan.

Van de Marvel-studio mag ze namelijk niets verklappen en de filmset was ook omgeven met geheimzinnigheid. In The Tonight Show with Jimmy Fallon bleven zowel Jimmy als Dakota wat giechelig. Hierdoor lijkt het alsof ze de release van een grote film met vrouwelijke helden belachelijk maken.

Maffe chemie
Maar Dakota is voor de tiende keer in een uitzending van Jimmy te zien. En hun interactie is gewoon de maffe chemie die ze intussen onderling hebben. Dakota vertelt onder meer: "Madame Web staat op zichzelf en heeft een eigen universum. Ze is helderziende."

In de tussentijd krabbelt Jimmy Spider-Man op een papiertje. Dakota zegt: "Nee, hij is niet in de film, want het speelt voor zijn tijd af. In 2003. Het is een superheldenfilm vanuit een vrouwelijk perspectief."

Veel geklier
Ze vertelde meer in de onderstaande YouTube-video. Tussen alle geklier door vertelde ze ook: "Mijn collega's zijn Sydney Sweeney, Celeste O'Connor en Isabela Merced. Ze zijn fantastisch."



NieuwsFilm

meest populair