Sofia Boutella had graag vaker Tom Cruise "gelikt" en was blij met het nieuwe scenario

Sofia Boutella had graag vaker Tom Cruise "gelikt" en was blij met het nieuwe scenario

Sofia Boutella vertelt dat het likje in "The Mummy" spontaan opkwam en lucht gaf aan de dramatische situatie.

Sofia Boutella is te zien in Rebel Moon en in Argylle. In The Mummy uit 2017 speelde zij ook met Tom Cruise. En dat ging er intens aan toe, want in een dramatische scène likte ze hem. Was dat in het echt net zo verleidelijk?

Dat likje over de wang werd door de regisseur ingevoerd om lucht te geven aan de dramatische situatie. Maar of dat op een filmset ook lekker was om te doen? Hier in een interview met WWD vertelde Sofia: "Ja! We hadden daar eigenlijk meer takes van moeten doen."

Idee kwam spontaan op
Ze zei over haar samenwerking met de ster uit Top Gun: "Hij herinnerde me eraan dat je bij alles wat je doet, als je daar echt van houdt, je daar enthousiast over mag zijn. En dat je het elke keer net zo leuk mag vinden alsof het de eerste keer is."

Die lik ging destijds viraal op het internet. Daarover zei ze in de onderstaande YouTube-video van You and Me This Morning: "Die lik stond niet in het scenario en werd vijf minuten voor de opname voorgesteld. Het was een goed idee van Alex Kurtman, want dat vertelt het Google-resultaat."

Dat likje gaf lucht
Ook zei ze: "We hadden maar acht opnames nodig, dacht ik. We moesten er erg om lachen, want het kwam na heel wat martelingen." Sofia Boutella heeft overigens tien jaar gewerkt als danseres met Madonna en is ook te zien in haar videoclips.



NieuwsFilm

meest populair