Patricia Highsmiths romans worden opnieuw tot leven gebracht in teasertrailer van Netflix-serie 'Ripley'

Patricia Highsmiths romans worden opnieuw tot leven gebracht in teasertrailer van Netflix-serie 'Ripley'

Weer een nieuwe verfilming van de Ripley-romans van Patricia Highsmith

De teasertrailer voor een Netflix-thriller met Andrew Scott is zojuist door de streamingsdienst online gezet.

Andrew Scott, onder meer bekend als 'hot priest' in de serie Fleabag, heeft de rol van Tom Ripley weten te bemachtigen.

John Malkovich
De trailer van de serie onthult ook dat John Malkovich is gecast. Eerder speelde Malkovich Tom Ripley in de film Ripley's Game uit 2002.

Ripley's Game is een thrillerfilm geregisseerd door Liliana Cavani en geïnspireerd door de gelijknamige roman uit 1974 geschreven door Patricia Highsmith. De roman gaat over de moordavonturen van antiheld Tom Ripley.

Een verhaal over bedrog, fraude en moord
Dit is niet de eerste keer dat één van de romans over Ripley verfilmd is. In 1999 kwam de film The Talented Mr. Ripley uit met Matt Damon. Deze film was ook gebaseerd op een van de vijf Ripley-romans geschreven door Patricia Highsmith.



In de zwart-witte teasertrailer van de serie wordt wederom het verhaal van Tom Ripley uitgelicht. En net als in de romans en de films, is Tom ook een man met veel geheimen en een gevaarlijk leven.

Zwart-wit
Iedereen kent hem of heeft wel wat van hem gehoord, lijkt het. Bedrog, fraude en moord: de woorden om de man het beste te omschrijven.

Het grootste verschil tussen de films en de Netflix-serie is voor nu het kleurgebruik of het ontbreken ervan in de trailer van de serie. Hoeveel van het verhaal overeenkomt met de verhalen uit de films, is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair