Reese Witherspoon eet sneeuw en krijgt kritiek: "Dat is toch giftig?"

Reese Witherspoon eet sneeuw en krijgt kritiek: "Dat is toch giftig?"

Reese Witherspoon plaatste video waarin ze sneeuw eet, waarna kijkers vol afschuw hun commentaar uiten.

Reese Witherspoon plaatste een video op haar social media die de kijkers erg verbaasde. Ze reageerden zelfs vol afschuw. Reese at namelijk sneeuw.

De producer en actrice uit Legally Blonde en Your Place or Mine legde trots uit: "We schepten vers sneeuw in bekers. We hebben er salted caramel siroop erbij gedaan en chocoladesiroop, daarna ijskoffie. Dit is echt zo lekker. Ik weet hoe ik het ga noemen: Snow Salt Chococinno."

Veel commentaar
Daarna begonnen kijkers hun mening te plaatsen. Zo schreef iemand dat sneeuw vies is, een ander zei dat het giftig is. Weer een ander tikte dat ze er goed ziek van kon worden. Verbaasd als Reese was, deed ze verder onderzoek.

Ze toonde een glas met helder water en zei: "Dus er werd gezegd dat sneeuw vies is, en of ik het kon ontdooien. Maar het water is helder. Dus: Mag ik geen sneeuw eten?"

Eigen mening
Mensen bleven commentaar leveren dus zei ze in de onderstaande YouTube-video met een samenvatting van E!News: "Weet je, je leeft maar een keer. Ik vond het heerlijk. En vroeger dronk ik op hete dagen gewoon uit de tuinslang. Ook hadden we geen gefilterd water. Dus kennelijk gaat dat allemaal prima bij me."



NieuwsFilm

meest populair